O podjetju

Vsak od nas si prizadeva ustvariti toplo in pozitivno vzdušje v notranjosti svojega doma.

Eleganten in udoben kavč živahnih barv v dnevni sobi, ki bo razveselil vas in vašo družino vsakič, ko gledate TV, se družite s prijatelji ali enostavno počivate.

Oblazinjene in udobne postelje različnih dimenzij vam z dvižnim hidravličnim mehanizmom z lesenimi ortopedskimi letvicami, predalom za posteljnino in široko izbiro zelo kvalitetnih ležišč iz BIO lateksa, visokokakovostne pene, klasičnih ali inovativnih IQ SPRING vzmeti zagotavljajo največje udobje, počitek in dober spanec.

Podjetje Trianova trgovina d.o.o., katerega sedež je v Sloveniji (Ljubljani), sledi klasični dejavnosti podjetja Divani d.o.o. v Ukrajini in prevzema dejavnosti s področja prodaje postelj, vzmetnic, dodatkov za spanje, kavčev in otroških kavčev.

Celotno pohištvo ima ustrezne certifikate kakovosti in je izdelano z uporabo sodobnih tehnologij ter okolju prijaznih materialov in je primerno tako za otroke kot odrasle. Sodelujemo neposredno s proizvajalci visokokakovostnega pohištva NOVELTY in ležišč EMM ter NEOLUX.

V Sloveniji želimo razširiti sodelovanje z vsemi večjimi podjetji na našem področju ter vsemi manjšimi in majhnimi podjetji, ki vsako posebej prinesejo svoj delež k mozaiku uspeha.

Ena izmed naših največjih prednosti poleg visokokvalitetnih izdelkov in sprejemljive cene je, da vam z našim poznavanjem tržišča in večletnimi izkušnjami v stroki odgovorimo na vsako povpraševanje v segmentu opreme za dom. Vaše zahteve so naš izziv.

Prijaznost in strokovnost našega osebja vas bosta vodili od osnovnih predprodajnih vprašanj do poprodajnih storitev.

Če želite strokovno pomoč pri svetovanju na področju opreme za dom in kakovost pri storitvah, ste vsekakor prišli na pravi naslov.

Naslov:

  • Trianova trgovina d.o.o.
  • Dunajska cesta 106
  • 1000 LJUBLJANA

Kontakt:

  • Djordje Bijuklić
  • komercialist
  • GSM: 064/123-385
  • El. pošta: djordje@trianova.eu