Vzmetnice Neolux

Podjetje NEOLUX - vodilni izdelovalec ležišč in dodatkov za spanje v Ukrajini, razpolaga s moderno proizvodnjo in sodobno tehnologijo.

Podjetje deluje na ukrajinskem trgu od leta 1998.

  • 1998-2004g. - Podjetje proizvaja 8 modelov ležišč na osnovi vzmetnega bloka “Bonnel”, v tistem času edinega tipa vzmeti v državi.
  • 2004-2006g. - Podjetje kot eno izmed prvih v Ukrajini uvaja model, ki temelji na vzmetnem bloku “žepkastega vzmetenja”. Pred tem je na trgu bilo možno kupiti le uvožene artikle.
  • 2006-2008g. - Uspešno začenja izdelavo serije ležišč brez vzmeti «ZDRAVO SPANJE» na osnovi inovativnega materiala “LATEXFORM” in naravnega lateksa. Družba je trdno zasidrana na vodilnem položaju med proizvajalci ležišč v Ukrajini.
  • 2009g. - NEOLUX kot prvo podjetje v Ukrajini skupaj z italijanskimi strokovnjaki začenja izdelavo vakuumsko pakiranih ležišč, kot tudi ležišč z uporabo visokoelastične spominske pene “MEMORY”.
  • 2010g. - Družba NEOLUX še enkrat potrjuje vodilni položaj v proizvodnji ležišč v Ukrajini s predstavitvijo patentirane Italijanske tehnologije “3D AEROSYSTEM”, ki se že več kot tri leta uporablja pri vodilnih evropskih proizvajalcih.

Paleta izdelkov je sestavljena iz približno sto modelov ležišč in dodatkov za spanje.

Izdelki so izdelani iz vrhunskih materialov z uporabo najsodobnejše opreme in strojev. Družba izvaja sistem nadzora kakovosti «ISO 9001». Trenutna proizvodnja je prejela visoko oceno mednarodnih strokovnjakov in nagradni znak “Evropska kakovost” - za ujemanje z visokimi evropskimi standardi, “Visoka kakovost” in “Golden Mercury”- za proizvodnjo visokokakovostnih, konkurenčnih izdelkov.

Družba je zmagovalec natečaja “Najboljše podjetje Ukrajine”. Trenutno je partner vsem večjim tovarnam in pohištvenim podjetjem v Ukrajini.