Sestavine: 3D zračni sistem, prevleka »Royal Style«, mikrokompozit, naravni lateks, lateksirana kokosova vlakna, ojačitev vzmetnega bloka, elastični obod, bombažno polnilo, termofilc, vzmetni blok »Pocket Spring«, volneno polnilo

Največja obremenitev: 130 kg

Višina: 22 cm

Ležišče:  »Zima / Poletje«

Ležišče je narejeno na osnovi neodvisnih vzmeti, naravnega lateksa in kokosovih vlaken. Vzmeti «Pocket Spring« omogočajo zelo natančno prilagajanje pod obremenitvijo in s tem dosegajo popoln anatomski učinek. Na obeh straneh so naravni lateks in kokosova vlakna. Lateks je zelo elastičen material, pridobljen s penjenjem mlečka iz brazilskega kavčukovca. S posebno obdelavo dobi mikroporozno strukturo, ki omogoča odlično kroženje zraka. Lateksirana kokosova vlakna ležišču dajejo potrebno togost in zlahka prenesejo večje obremenitve, se ne deformirajo in ohranjajo prvotno obliko. 3D zračni sistem skrbi za potrebno mikroklimo. Učinek "zima-poletje" zagotavlja prevleka iz naravnih vlaken, sestavljena iz prešitega bombaža in volne.

NEODVISNE VZMETI "Pocket Spring"

Neodvisne vzmeti so klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualno prilagajajo vašemu telesu in mu zagotavljajo sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem. Pocket Spring vzmeti so narejene iz visokokakovostnega jekla in so izredno zanesljive ter dolgotrajne. Takšno ležišče bo vaši hrbtenici zagotovilo pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečine v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

KOKOSOVA VLAKNA

Popolnoma naraven in okolju prijazen material, narejen iz vlaken kokosovega oreha. Ima antibakterijske lastnosti, je antialergen, ne gnije niti pri visoki vlažnosti in ohranja elastičnost. Uporablja se kot eno najbolj togih naravnih polnil v ležiščih.

»HOT MELT« SISTEM SPAJANJA PLASTI

Sodoben in neškodljiv sistem spajanja plasti, «HOT MELT», ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in ustreza vsem evropskim ter svetovnim standardom. Sistem «HOT MELT» je ekološko čist in varen ter je v uporabi tudi pri pakiranju hrane. «HOT MELT» je termoplastična mešanica, ki v svoji sestavi ne vsebuje topil. Pri sobni temperaturi je trdna snov, pri segrevanju pa komponente preidejo iz trdnega v tekoče stanje, nato pa po ponovnem ohlajenju dobimo zelo močan spoj.

NARAVNI LATEX

Okolju prijazen material, pridobljen iz naravnega soka brazilskega kavčukovca. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti, nudi pa tudi odlično podporo telesu. Odlikujejo ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Gre za najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

3D zračni sistem

Tehnologija, ki spodbuja odvod zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča ter prispeva k naravni toplotni regulaciji telesa.

Poseben in edinstven del te tehnologije predstavlja tridimenzionalna struktura, tj. "zračni trak", ki je vgrajen v obod ležišča po celotnem obsegu.

"Zračni trak" je hipoalergen in higieničen. Narejen je iz množice prepletenih vlaken, ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike. Slednje omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču. Zunanje in notranje celice so povezane s prečnimi vlakni, ki materialu omogočajo fleksibilnost in prožnost.

Fabric «Royal Style»

Exquisite fabric «ROYAL STYLE» has a unique appearance and created in the best traditions of the aristocratic imperial style. Fabric design is truly magnificent - executed in black and white.

Modern technologies of tissue processing and special additives make it possible to retain the original look of the fabric and help to increase several times the life of your mattress.

The main criterion for choosing a mattress in a knitted fabric is its convenience, price, strength and durability of the material.

Napiši mnenje

Please login or register to review

Ležišče Imperial latex-coconut 3D

  • Proizvajalec: Neolux
  • Šifra izdelka: 3D Империал латекс-кокос

Oznake: Ležišče Imperial latex-coconut 3D