Sestavine: trikotažna prevleka »ROYAL STYLE«, »MEMORY COMFORT«, perforiran lateks, pena »ExtraSoft«, pena »Soft«, vzmetno jedro »Pocket Spring«, 3D zračni sistem Max, Latexform

Največja obremenitev: 130 kg

Višina: 30 см

Utelešenje pravega razkošja in udobja. Vsako ležišče v tej seriji je bilo ustvarjeno s posebno skrbjo za njegovega prihodnjega lastnika. Skrbna izbira visokokakovostnih materialov daje ležiščem serije «Top Comfort» popolno kakovost in edinstven videz. Potopite se v svet razkošja in udobja, zdravega in udobnega spanja, ki obnavlja vitalnost in dobro razpoloženje za cel dan! Serija ležišč «Top Comfort» NEOLUX omogoča zdravo spanje na izjemno udobnem ležišču.

»TOP COMFORT« ali »vrhunec udobja« je utelešenje pravega razkošja in udobja. Vsako ležišče v tej seriji je bilo ustvarjeno s posebno skrbjo za njegovega prihodnjega lastnika. Skrbna izbira visokokakovostnih materialov daje ležiščem serije »Top Comfort« popolno kakovost in edinstven videz. Potopite se v svet razkošja in udobja, zdravega in udobnega spanja, ki obnavlja vitalnost in dobro razpoloženje za cel dan! Serija ležišč »Top Comfort« NEOLUX omogoča zdravo spanje na izjemno udobnem ležišču.

Sistem »MULTICOMFORT«

Kombinacija plasti visokokakovostnih materialov »MEMORY COMFORT« in »EXTRASOFT PENA« v določenem vrstnem redu daje ležišču edinstveno mehkobo in udobje.

Material »NARAVNI LATEKS«

Material ima v svoji sestavi sok iz kavčukovega drevesa. Zaradi vsebnosti naravnega kavčuka ima zelo visoko elastičnost in ergonomske lastnosti ter nudi odlično podporo telesu. Lastnosti naravnega lateksa so: dolgotrajnost, hipoalergenost in higieničnost. Najpogosteje je v uporabi za izdelavo luksuznih ležišč.

3D zračni sistem

Tehnologija, ki spodbuja odvod zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča ter prispeva k toplotni regulaciji telesa. Poseben in edinstven del te tehnologije predstavlja tridimenzionalna struktura, tj. »zračni trak«, ki je vgrajen v obod ležišča po celotnem obsegu. »Zračni trak« je hipoalergen in higieničen. Narejen je iz množice prepletenih vlaken, ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike. Slednje omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču. Zunanje in notranje celice so povezane s prečnimi vlakni, ki dajejo materialu fleksibilnost in prožnost.

Material »MEMORY COMFORT«

Pena »MEMORY COMFORT« je proizvedena v Avstriji. Z mikrocelično strukturo in povečano stopnjo udobja je bolj odzivna na temperaturo človeškega telesa kot običajna "MEMORY" pena.

Sistem »INVERT FREE«

Ležišča iz serije »TOP COMFORT«, izdelana z uporabo navedenih tehnologij, omogočajo določene prednosti – ni jih potrebno obračati z ene strani na drugo, vedno se lahko uporabljajo z ene strani, pri čemer se notranja zgradba ob uporabi ne spreminja in ne izgublja svojih dobrih lastnosti.

NEODVISNE VZMETI »Pocket Spring«

Neodvisne vzmeti so klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualno prilagajajo vašemu telesu, kar zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem. Vzmeti Pocket Spring so narejene iz visokokakovostnega jekla in so izredno zanesljive ter dolgotrajne. Takšno ležišče bo vaši hrbtenici zagotovilo pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečine v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

Napiši mnenje

Please login or register to review

Ležišče Innsbruck 3D

  • Proizvajalec: Neolux
  • Šifra izdelka: 3D Innsbruck

Oznake: Ležišče Innsbruck 3D