Sestavine: 3D zračni sistem, prevleka »Dream Health«, mikrokompozit, ojačitev vzmetnega jedra, elastični obod, bombažno polnilo, lateksirana kokosova vlakna, termofilc, vzmetno jedro »Pocket Spring«, PPU z masažnim učinkom, volneno polnilo

Največja obremenitev: 130 kg

Višina: 21 cm

Ležišče: »Zima/poletje«

Ležišče je narejeno na osnovi neodvisnih vzmeti »Pocket Spring«, ki ima odlične podporne lastnosti za telo. Vsaka vzmet se nahaja v ločenem "žepku", kar odpravlja nepotrebne vibracije konstrukcije ležišča, omogoča enakomerno porazdelitev obremenitve po celotni površini ležišča in zaradi učinka posameznih vzmeti na telo tudi izjemno prilagajanje. Po obodu ležišča je nameščen 3D zračni sistem. Ta tehnologija spodbuja naraven pretok zraka, odvajanje kondenza oz. vlage iz ležišča in udobno spanje ter toplotno regulacijo kože. Zaradi lateksiranih kokosovih vlaken na »letni« strani ima ležišče asimetrično trdoto. Kokosova vlakna so naraven material in imajo antibakterijske lastnosti. Poliuretanska pena z učinkom masaže zagotavlja sproščujoč učinek. Ležišče je oblečeno v udobno in ekološko čisto trikotažno prevleko «Dream Health» ter ima »zimsko-letn« stran.

NEODVISNE VZMETI »Pocket Spring«

Neodvisne vzmeti so klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualno prilagajajo vašemu telesu in mu zagotavljajo sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem. Pocket Spring vzmeti so narejene iz visokokakovostnega jekla in so izredno zanesljive ter dolgotrajne. Takšno ležišče bo vaši hrbtenici zagotovilo pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečine v hrbtu in kostno-mišičnem sistemu.

KOKOSOVA VLAKNA

Popolnoma naraven in okolju prijazen material, ki ima antibakterijske lastnosti, je antialergen, ne gnije niti pri visoki vlažnosti in ohranja elastičnost. Uporablja se kot eno najbolj togih naravnih polnil v ležiščih.

»HOT MELT« SISTEM SPAJANJA PLASTI

Sodoben in neškodljiv sistem spajanja plasti «HOT MELT» ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in ustreza vsem evropskim ter svetovnim standardom. Sistem «HOT MELT» je ekološko čist in varen ter je v uporabi tudi pri pakiranju hrane. «HOT MELT» je termoplastična mešanica, ki v svoji sestavi ne vsebuje topil. Pri sobni temperaturi je trdna snov, pri segrevanju pa komponente preidejo iz trdnega v tekoče stanje, nato pa po ponovnem ohlajenju dobimo zelo močan spoj.

3D zračni sistem

Tehnologija, ki spodbuja odvod zraka in izhlapevanje vlage iz ležišča ter prispeva k naravni toplotni regulaciji telesa.

Poseben in edinstven del te tehnologije predstavlja tridimenzionalna struktura, tj. "zračni trak", ki je vgrajen v obod ležišča po celotnem obsegu.

"Zračni trak" je hipoalergen in higieničen. Narejen je iz množice prepletenih vlaken, ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike. Slednje omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču. Zunanje in notranje celice so povezane s prečnimi vlakni, ki materialu omogočajo fleksibilnost in prožnost.

Napiši mnenje

Please login or register to review

Ležišče Magnat ultra-kokos 3D

  • Proizvajalec: Neolux
  • Šifra izdelka: 3D Магнат Ультра - кокос

Oznake: Ležišče Magnat ultra-kokos 3D