Sestavine: prevleka »COMFOTEX«, prevleka »JEANS«, ViscoGEL, pena »Soft«, Latexform, vzmetno jedro »Pocket Spring«, 3D zračni sistem Max, sistem Sleeptouch

Največja obremenitev: 150 kg

Višina: 26 cm

ViscoGEL predstavlja resničen preboj v tehnologiji izdelave ležišč za zdravo spanje. To je visokotehnološki in hibridni material Memory pene in ComfoGela, ki ohranja vse njune pozitivne lastnosti ter prinaša popolnoma novo kakovost v ortopedska ležišča.

ViscoGEL enakomerno porazdeli obremenitev po celotni površini, sledi obliki telesa, izboljšuje občutek udobja, odlično diha in je več kot dvakrat bolj elastičen od klasične MEMORY pene.

ViscoGEL pri stiku s telesno toploto oz. kot odziv na sobno temperaturo ustvarja posebne temperaturne pogoje, pri čemer je sposoben učinkovito razpršiti odvečno toploto, kar ni samo praktično, temveč je tudi potrebno.

3D zračni sistem

NEOLUX je vodilno podjetje v inovacijah in razvoju proizvodnje ležišč ter izboljšanju kakovosti spanja in počitka.

Kot prvo podjetje v Ukrajini uvaja edinstven sistem mikroklime – 3D zračni sistem.

Odvod zraka in izhlapevanje vlage sta omogočena preko posebnega tridimenzionalnega sistema zračnih rež, razporejenih po celotnem obodu ležišča.

Ta tehnologija prispeva k naravni toplotni regulaciji telesa. Poseben in edinstven del te konstrukcije predstavlja »zračni trak«. Narejen je iz množice prepletenih vlaken, ki tvorijo celice posebne geometrijske oblike, slednje pa omogočajo prosto kroženje zraka in preprečujejo nastanek kondenza v ležišču.

Zunanje in notranje celice so povezane skupaj s prečnimi vlakni, ki dajejo materialu fleksibilnost in prožnost.

Vgrajevanje 3D zračnih trakov v obod ležišča je mogoče le v sodobni tovarni s specializirano visokotehnološko opremo.

Zaradi konstrukcijskih lastnosti, ki omogočajo pretok zraka v ležišču, 3D zračni sistem ustvarja popolno mikroklimo za zdravo spanje.

Vrhunska ležišča podjetja NEOLUX poleg edinstvene izvedbe ponujajo čist in svež spalni prostor.

NARAVNI LATEX

Okolju prijazen material, pridobljen iz naravnega soka brazilskega kavčukovca. Ima visoko elastičnost zaradi vsebnosti naravnega kavčuka, ergonomske lastnosti in nudi odlično podporo telesu. Odlikujejo ga zračnost, odpornost proti obrabi, hipoalergenost in higieničnost. Gre za najpogosteje uporabljen material za izdelavo luksuznih vzmetnic.

NEODVISNE VZMETI »Pocket Spring«

Neodvisne vzmeti so klasična rešitev v ležiščih NEOLUX. Vzmeti ležišča se individualno prilagajajo vašemu telesu, kar zagotavlja sprostitev, točkovno podporo za hrbtenico in enakomerno porazdelitev obremenitve med spanjem. Pocket Spring je narejen iz visokokakovostnega jekla, je izredno zanesljiv in dolgotrajen. Takšno ležišče bo vaši hrbtenici zagotovilo pravilen položaj med spanjem in zmanjšalo tveganje za bolečino v hrbtu ter kostno-mišičnem sistemu.

»MEMORY« PENA S SPOMINSKIM UČINKOM

Inovativen material celične strukture t. i. »Memory« pene je sestavljen iz množice mikro celic odprtega tipa. Maksimalno zmanjšuje pritisk na telo, izjemno se prilagaja teži oz. obliki telesa ter omogoča sproščanje mišic. Je hipoalergen in vzdržljiv material, ki omogoča izjemen občutek udobja.

Napiši mnenje

Please login or register to review

Žimnica Spring Comfort 3D

  • Proizvajalec: Neolux
  • Šifra izdelka: ViscoGEL Spring Comfort

Oznake: Žimnica Spring Comfort 3D